SPAM se suma a la campanya Minuevomejoramigo.com

La Societat Protectora d'Animals de Mataró (SPAM) se suma a la campanya Minuevomejoramigo.com. Es tracta d'una pàgina web que ha posat en funcionament l'empresa valenciana Seo.eu que a través del posicionament web es proposa enganyar a Google i intentar captar tot aquell públic que vol comprar un animal per mostrar-los l'opció de l'adopció. La pàgina web està ideada amb tot de paraules clau perquè sembli un cercador per a la compra d'animals, però finalment redirigeix cap al portal d'SPAM.

Antuà Blonde, Tècnic d'imatge d'SPAM, explica que majoritàriament el target de les protectores d'animals és precisament gent que ja coneix el seu funcionament i el que busquen ara és, per una banda, donar a conèixer aquests animals i, per l'altra, educar i conscienciar sobre l'adopció a totes aquelles persones que volen comprar-ne.

Blonde ha afegit que darrere la compra d'animals hi ha diverses irregularitats com la compravenda d'animals entre particulars en pàgines com per exemple Milanuncios i màfies de països de l'Est, que entren molts animals al país sense haver passat controls sanitaris que poden, fins i tot, produir la mort de l'animal. A més a més assegura que aquests gossos poden tenir problemes de comportament i socialització.

Des que es va posar en marxa el projecte ara fa un any la pàgina ja ha tingut més de 100.000 visites i unes 3.000 han entrat al portal d’SPAM. Ara per ara la pàgina només redirigeix cap a la protectora de Mataró, però la voluntat és que segueixi creixent cap a les protectores d'altres províncies. La de Mataró actualment acull uns 270 animals, però aquesta és una xifra baixa que malauradament altres centres superen amb escreix. A Mataró es recullen una mitjana de 25 animals per setmana, de fet, només el dia de Nadal es van recollir 5 gossos i un gat.

Informa: J.Peñaranda