Solucions en el bloc de PUMSA amb discapacitats, una setmana després

ascensor

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament actua davant el malestar dels veïns del carrer Núñez Balboa, 14. I és que des de divendres passat estan sense ascensor. Es tracta d’un edifici de PUMSA en el que viuen 14 famílies amb persones amb mobilitat reduïda. Les fortes pluges del passat divendres dia 7, van fer espatllar la instal·lació de l’ascensor, fet que els veïns asseguren que és habitual. Els operaris van determinar que s’havia de canviar una peça de elevador. Una peça que ja ha arribat però que tot i la seva col·locació, s’han adonat de més problemes amb un transformador. L’empresa de l’ascensor ha explicat a l’Ajuntament però, que al llarg d’aquest dijous el problema estarà solucionat.

A més a més des de l’Ajuntament asseguren que PUMSA, a través d’una empresa subcontractada per donar suport als veïns, els ha trucat matí i tarda aquests dies per complementar les funcions que els atorgava serveis socials. Igualment des d’aquest departament municipal asseguren haver parlat amb les 14 famílies i haver actuat amb serveis específics en 5 veïns concrets.

A tot això des del consistori també expliquen que Creu Roja ha posat a disposició una escala mòbil que serveix per baixar les cadires de rodes per la pròpia escala sense haver de carregar-les a pes.

Mentrestant la queixa i malestar dels veïns és constant a les xarxes socials. Se senten incomunicats tot i que agraeixen la solidaritat i ajuda que diuen que han tingut a través dels veïns del barri.