×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Solució per als veïns sense internet a causa d'un acte vandàlic

centraleta telefonia

En marxa la solució per als veïns de Vista Alegre i la Llàntia que han estat 11 dies sense internet. Finalment Movistar va reconèixer que el problema era causat per un acte vandàlic en una de les centraletes de telefonia i ahir mateix a la tarda va començar a actuar en les reparacions. De fet, les fotografies que els  mateixos veïns van fer a les caixes de telefonia dels seus domicilis ho demostren. Les imatges mostraven part del cablejat mig tallat, mentre que una altra part estava completament seccionada.

A Vista Alegre la majoria dels afectats es concentra entre els carrers Eduard Alcoy i Salvador Espriu, mentre que a La Llàntia pertanyen a carrers de diverses zones del veral. L’afectació no només afecta a Movistar, també a d’altres companyies. Ara els veïns reclamen que es faci alguna cosa per a protegir més les caixes de telefonia ja que estan situades a peu de carrer i són fàcilment accessibles. Ho explica el veí Òscar Navas.  

Amb  tot, han passat dies en els que les companyies telefòniques relacionaven els problemes amb un cas particular de cadascun dels veïns fins que la seva mobilització ha portat a la solució del problema.

Informa: O.Debat/ C.Salad/ J.Peñaranda