Skintemp, un adhesiu per prendre la temperatura corporal

Eurecat i Skintemp han desenvolupat un adhesiu que pren la temperatura del cos i permet obtenir les dades de manera ràpida i fàcil a través d’una aplicació mòbil. Una manera fiable de saber si es té febre i tenir un control exhaustiu de les temperatures corporals que s’han tingut llarg de la nit. Un dels seus desenvolupadors, Santi Pérez, d’Eurecat, assegura que es pot posar a qualsevol part del cos, tot i que l’aixella és la més recomanable. Entre les novetats, destaquen que el sistema funciona sense bateria, perquè el dispositiu aprofita l’energia del telèfon per captar la temperatura i mostrar-la en la pantalla.

L’Empresa Skintemp ha pogut fer realitat el projecte gràcies a la tecnologia d’Eurecat, que s’ha convertit en soci. L’adhesiu, anomenat Skintemp, és fins ara un prototip. Està previst que es millori la seva mida i es faci més petit. Una vegada millorat, esperen que surti al mercat cap al mes de juny. A més, gràcies als sensors, també estudien desenvolupar noves funcionalitats.

Més enllà de mesurar la temperatura, també volen aprofitar la tecnologia per millorar el dia a dia de persones grans i que la nova base d’estudi serveixi també d’ajuda a Hospitals. A més, Skintemp i Eurecat també col·laboren amb la Fundació Maresme perquè els seus usuaris treballin per enllestir el producte  final i que aquest sigui una realitat.

 

Informa: M.Rodríguez