Sis persones més ferides lleus a causa del temporal

El temporal Glòria ha deixat ja 19 persones ferides lleus a Mataró, sis més que ahir al migdia. Segons informa l'Ajuntament, per una banda, hi ha les tres persones ferides a causa de l'accident que es va produir ahir al migdia i tres més per contusions diverses que es van apropar pel seu propi peu a l'Hospital. Segons el consistori, encara hi ha ingressades des d'ahir a l'Hospital quatre persones.

Aquesta nit, la més intensa pel que fa a pluja d’aquest temporal, Bombers ha realitzat una desena d’intervencions. La majoria han estat per retirar arbres caiguts sobre cotxes o sobre vials impedint la circulació de vehicles i per acumulació d’aigua en habitatges i carrers. Una de les incidències destacades ha estat la caiguda d’una mimosa de grans dimensions sobre el patí de l’Escola Bressol La Caseta, al carrer Bonaire, que ha pogut obrir sense problemes. Bombers també han hagut de treballar per apagar un incendi que s’ha produït en un vaixell de 35 metres d¡eslora al Port. També al Port es va produir una de les imatges de la jornada d’ahir quan una onada es va emportar el far de l’escullera. A hores d’ara només hi oneja la bandera de Mataró.

Per la seva banda, la Policia Local ha rebut 306 incidències des de diumenge.

Tot i que l’Ajuntament va anunciar ahir que avui es reprendrien les classes als centres educatius, aquest matí l’Institut Thos i Codina ha anunciat a través de xarxes socials que suspenia les classes del matí per problemes amb el subministrament elèctric.

 

Informa: S.Ruiz/ C. Salad