Sisè robatori en 14 mesos en una farmàcia de Mataró

Es tracta de la Farmàcia Vista Alegre. L'última entrada va ser la matinada de diumenge a dilluns, quan dues persones encaputxades van trencar el vidre de l'aparador i es van emportar els diners que hi havia a la màquina

Fotografia: Frank Cardó

Nou robatori a la Farmàcia Vista Alegre del carrer Almeria, el sisè en 14 mesos. Segons ha pogut saber Mataró Audiovisual, els fets van passar minuts després de 2/4 d'1 de la matinada de diumenge a dilluns, quan la farmàcia ja estava tancada. Dues persones encaputxades i equipades amb eines, com una maça o una pota de cabra, van trencar el vidre de l'aparador de la farmàcia i es van dirigir cap a la màquina de cobrament. Després d'intentar arrencar-la sense èxit, van trencar-la i es van emportar els diners que hi havia a l'interior. A més dels diners sostrets, amb l'entrada dels lladres també es van fer malbé productes valorats en total en diversos milers d'euros.

Aquesta ha estat la sisena ocasió que han entrat a robar a la Farmàcia Vista Alegre en l'últim any i dos mesos. Quatre han estat de nit i dues de dia. Els seus responsables expliquen que se senten "completament desprotegits" davant de la situació.

 

Informa: S.Ruiz