Set altes durant aquest pont i una setmana sense defuncions a l’Hospital de Mataró

Set persones han estat donades d’alta de l’Hospital de Mataró durant aquest pont de la Segona Pasqua després de superar la Covid-19. D’aquesta manera, si dijous eren 448 les persones que havien rebut l’alta des de l’inici de la pandèmia, aquest dilluns la xifra pujava fins a 455. 

A més, durant aquest cap de setmana llarg la xifra de defuncions no ha crescut i s’ha mantingut en 132 persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19. De fet, des de fa una setmana que no s’ha produït cap mort per aquesta malaltia al centre hospitalari mataroní 

Tot i aquestes dades, la xifra de persones que segueixen hospitalitzades no ha disminuït en accés. Entre dijous i aquest dilluns, només hi ha una persona menys ingressades a l’Hospital, passant de 48 a 47. Això significa que en aquest darrers quatre dies, 6 persones han estat ingressades al centre hospitalari mataroní. A la Unitat de Cures Intensives, ara mateix, hi ha 4 persones hospitalitzades, una menys que dijous. 

El que sí que s’ha reduït significativament és el nombre de professionals sanitaris en aïllament, que ha passat de 10 a 4. 

 

Informa: S.Ruiz