SERHS Food col·labora amb els ajuntaments per garantir menjar saludable a col·lectius vulnerables

Una de les principals preocupacions de les institucions públiques durant l’estat d’alarma és la de garantir una alimentació saludable i equilibrada als col·lectius vulnerables, hospitals i infants. Per dur a terme aquesta tasca, alguns municipis i ciutats han sol·licitat ajuda a empreses com per exemple, SERHS Food, una indústria alimentària ubicada al Polígon Mata-Rocafonda de Mataró. 

Durant l’any, SERHS Food treballa amb escoles; hospitals i residències, menjadors d’empreses i esdeveniments diversos. L’entrada en escena del coronavirus però, ha provocat que tant les empreses com els esdeveniments hagin suspès temporalment la contractació dels seus serveis. En canvi, els menús individualitzats que ofereixen són idonis pels col·lectius de risc com ara la gent gran o el infants en aquests moments d’emergència.

Precisament, aquestes mono racions personalitzades han despertat l’interès de l’Ajuntament de Barcelona i són les que se serviran als pacients ingressats a l’hospital de campanya que s’està instal·lant a la Fira de Barcelona.

El consistori barceloní no ha estat l’únic en sol·licitar aquests menús preparats. Altres ajuntaments, d’entre els quals n’hi ha de maresmencs, els han demanat pels seus municipis.

El producte de SERHS compta amb dos valors afegits. D’una banda, està acreditat a nivell espanyol per seguir uns criteris de màxima seguretat durant el procés d’elaboració. D’altra banda, es caracteritza pel seu control dietètic, és a dir, tots els plats s’adapten a les necessitats de cada client. Tenen en compte, per exemple, l’edat i les seves al·lèrgies.

Informa: L.Sanmiquel