Sentit homenatge de les Policies Locals del Maresme als sanitaris

coronavirus

Agents de la Policia Local de vuit municipis del Maresme han fet aquest dimecres un homenatge al personal sanitari de l’Hospital de Mataró per agrair-los la seva tasca vital en la lluita contra el coronavirus. Ho han fet, com és habitual aquests dies, a les vuit del vespre i aplaudint, però també activant les sirenes dels seus vehicles i dedicant als treballadors unes paraules per la seva feina.

Un agent municipal de Mataró ha estat, precisament, l’encarregat de formar la trentena de policies desplaçats fins a l’Hospital i de pronunciar en el seu nom aquestes paraules d’agraïment i de força. Un missatge que han volgut transmetre, no només als sanitaris de l’Hospital, sinó als d’arreu del món.

Els vuit cossos policials que han participat en aquest homenatge als sanitaris han estat les Policies Locals de Mataró, Vilassar de Mar, Dosrius, Cabrera de Mar, Argentona, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac.

Els treballadors de l’Hospital de Mataró també han aplaudit els policies, considerats, com ells, serveis essencials en aquesta crisi provocada per la Covid-19. Una pandèmia que a Espanya ja ha provocat la mort de més de 9.000 persones i a Catalunya, la de més de 2.000.

Informa: B. Doñate.

Imatge: Consorci Sanitari del Maresme