×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Segueix la 21ena Nit de la Solidaritat en directe i la programació especial per la Mostra d'Entitats

Mataró viu avui la 21ena Nit de la Solidaritat. És per això què Mataró Audiovisual oferirà en directe la retransmissió de l’acte que se celebra aquest vespre, a partir de les 20h, al Casal de l’Aliança. Es podrà seguir la conferència de l’advocat especialista en drets humans, assessor de l’ONG DYES i cooperant Chema Caballero. Sota el títol ‘essència de la cooperació internacional’, explicarà la seva experiència a Sierra Leone. La podreu seguir a través de Mataró Ràdio i l’streaming web de Mataró Audiovisual.

Un cap de setmana en què Mataró Audiovisual també serà present a la Mostra d’Entitats que se celebrarà demà dissabte entre les 11 del matí les 13h del migdia. Mataró Ràdio oferirà en directe des de la Plaça de Santa Anna dos dels seus programes: Capità Gingebre, un concurs radiofònic per a nens i El Pregoner, que oferirà un programa especial dedicat a la Mostra d’Entitats.