Segona trobada de residències per compartir experiències

Un, dos, tres, responda otra vez. El famós concurs teelvisiu emès entre 1972 i 2004 per Televisió Espanyola, s'ha recuperat per un dia i de forma lúdico-participativa a la resiència de gent gran Voramar de Mataró. Els espectadors i d'aquesta representació del concurs no eren només d'aquesta resdiència, sinó també d'altres de la mateixa ciutat de Mataró. Per segon any consecutiu, algunes residències de gent gran de Mataró posen en marxa una nova jornada de col·laboració per tal de compartir experiències entre els professionals i alhora avaforir la relació entre les persones grans.

A la segona trobada de residències i centres de dia Bons Amics, hi han particpat les residències Laia, Mirador, Mare Nostra i Voramar. Ara estan preparant la tercera trobada on s'espera que hi participen més resdiènces i que coincidirà per Carnestoltes, com en l'experiència de l'any passat.
A la trobada d'aquesta setmana, s'ha triat emular el concurs Un, dos, tres, responda otra vez pel fet que moltes persones grans recorden la seva exitosa versió televisiva i per la faciitat de fer-los participar a través de preguntes senzilles.

En aquesta representació del concurs no hi faltava de res, fins i tot hi havia la famosa carbassa Ruperta, la repelent Tacañona i el so de la botzina per donar per acabat el temps disponible per donar respostes.

Informa: P. Andreu