Segon dia consecutiu sense defuncions per Covid-19 a l’Hospital de Mataró

Per segon dia consecutiu, i el tercer d’aquesta setmana, no s’ha produït cap defunció per Covid-19 a l’Hospital de Mataró. D’aquesta manera, la xifra es manté en 124 morts per la malaltia des de l’inici de la pandèmia. A més entre dimecres i ahir, s’han donat 5 noves altes, que eleva el total de persones que han superat la Covid-19 a 415.

Actualment hi ha 69 pacients ingressats al centre hospitalari mataroní. D’aquesta manera, tot i les cinc altes, només s’ha reduït en dos el nombre de persones ingressades. On s’ha produït un augment de pacients és a la Unitat de Cures Intensives, on el nombre de persones ingressades ha passat de 7 a 9.

Per últim, ahir cinc professionals sanitaris van poder deixar l’aïllament, fent que la xifra descendeixi fins a les 22 persones en quarantena.

D’altra banda, avui el Consorci Sanitari del Maresme ha anunciat que l’Hotel Atenea deixa de funcionar com hotel medicalitzat. Des de finals de març, l’hotel es va habilitar com a hospital per descongestionar el sistema sanitari maresmenc. Durant aquest temps ha acollit pacients de centres sociosanitaris de la comarca i des del 9 d’abril també pacients amb Covid-19 estables de baix risc.

Informa: S.Ruiz