Se supera la quinzena de denúncies judicials interposades a Mataró

Continua pujant el nombre de denúncies judicials a la ciutat de Mataró. En el dia d’ahir, la Policia Local en va interposar 3 més, arribant a la xifra total de 16. D’aquestes 3, dues pertanyen a ciutadans reincidents els quals ja havien estat advertits amb diverses actes administratives. La restant correspon a una detenció d’una persona per desobediència i resistència que, a més, va trencar el vidre d’un vehicle.

Pel que fa a les denúncies administratives, en les darreres 24 hores se n’han tramitat 45. La majoria corresponen a deambular sense motiu autoritzat incomplint les restriccions pautades per l’estat d’alarma. 12 van efectuar-se a persones que circulaven per la via pública i 17 que ho feien a bord d'un vehicle. 7 més tenen a veure amb ciutadans que no complien la normativa mentre passejaven el seu gos i unes altres 6 eren a persones que es van trobar rondant per zones comunitàries de diferents habitatges. La suma de totes les denúncies administratives a hores d'ara se situa a les 1.446.

D’altra banda, ha baixat significativament el nombre d’identificacions respecte al dia anterior. Ahir se’n van produir 94 a vianants i 126 a vehicles mentre que dissabte es van identificar un centenar de persones i 363 vehicles. Des que es va decretar el confinament, el total és de 5.502 persones identificades i 8.283 vehicles.

Des de la Policia Local es demana no relaxar les mesures establertes per evitar la propagació de la COVID-19. Recorden que les sancions per incomplir-les oscil·len entre els 600 i els 30.000€.

Informa: L.Sanmiquel