×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Salut estudia un possible cas de listèria al Maresme

El departament de Salut de la Generalitat té constància de 2 nous casos sospitosos de listèria, que estarien relacionats amb el brot d’Andalusia: 1 al Maresme i 1 al Ripollès. S’està a l’espera de les analítiques per verificar si es tracta de casos confirmats o no.  

Les sospites se sumen a les ja anunciades ahir amb dos casos a les comarques del Gironès i la Garrotxa, com també al Vallès Occidental i el Barcelonès. En tots aquests casos s'ha consumit carn entatxonada d'Andalusia, que ha generat quadres amb símptomes lleus, com diarrees.

De moment els 5 casos de listèria que s’han produït a Catalunya han donat resultat negatiu, però la infecció es considera probable. De totes maneres la situació clínica que han manifestat tots els casos duen a l’Agència de Salut Pública de Catalunya a concloure i qualificar com a probable la infecció per listeriosi relacionada amb aquest brot.

Informa: JM.Spà