S’anul·len els estacionament quinzenals durant l’estat d’alarma

coronavirus

A partir de demà, 1 d’abril, i membre duri el període de confinament, Mataró anul·la totes les senyals de canvi quinzenal d’estacionament. Es tracta d’una mesura que vol evitar tota la mobilitat no essencial i, per tant, els conductors i conductores no hauran de canviar el seu vehicle de vorera, tal i com es fa en els punts de canvi. La ciutat compta amb 37 trams de canvi quinzenal d’aparcament  en 26 carrers i queden, per tant, anul·lats fins que duri l’estat d’alarma.

Recordem també que, durant aquest període, les zones blaves i taronjes de la ciutat no estan en funcionament i són gratuïtes.

En canvi, les que mantenen el seu funcionament habitual són les zones de càrrega i descàrrega i també continuen vigents les zones DUM, les àrees de distribució urbana de mercaderies. Per tant, segueixen habilitades de dilluns a dissabte de 8 del matí a 20h del vespre i s’han d’utilitzar  un temps màxim de 30 minuts, així es facilita la càrrega i descàrrega a proveïdors i serveis de paqueteria.

El consistori també ha informat que s’ajorna l’aplicació de mesures definitives per a restringir l’accés de vehicles a la Riera i els seus entorns. Una mesura que havia d’entrar en funcionament l’1 d’abril, però que haurà d’esperar, degut a l’emergència sanitària per la pandèmia de la Covid-19.

Informa: M.Rodríguez