Rodalies ofereix més servei a partir d'avui dilluns tot i que recomana limitar desplaçaments

Rodalies incrementa el seu servei a partir d'aquest dilluns dia 27 d'abril. La línia R1, així com la R2, R3 i R4, incrementen l'oferta i passen a prestar el 71% del servei en hora punta i el 61% durant la resta de la jornada. La resta de línies continuen oferint el mateix servei reduït que fins ara.

Des de fa un mes la circulació de trens es va establir en el 66% els dies laborables i en dissabtes i festius es va reduir a la meitat del volum habitual. Una mesura que es va prendre per la baixada de demanda fins al 95%.

Tot i que des d'aquest dilluns s'ha augmentat el servei, des de Renfe es continua desaconsellant viatjar excepte per raons inajornables o d'extrema necessitat.

A més, es trasllada als seus usuaris una sèrie de recomanacions, com evitar viatjar si es troben en un grup de risc o tenen algun símptoma de coronavirus, evitar hores punta, preveure més temps de l'habitual per limitacions d'accés o controls de seguretat. També s'insta els usuaris a fer ús de mascareta i guants, procurar mantenir distàncies de seguretat, circular per la dreta o evitar omplir els ascensors.

Rodalies també recorda als viatgers que els conductors d'autobusos no venen bitllets i que han d'evitar al màxim la interacció amb els usuaris.

Informa: C.Sánchez