Roben de matinada a la farmàcia Vista Alegre

La farmàcia Vista Alegre, situada al carrer d’Almeria, número 77, ha patit un robatori durant el període de confinament. Els fets van tenir lloc divendres, 27 de març, a dos quarts de quatre de la matinada, quan segons els Mossos d’Esquadra, un lladre o grup de lladres van trencar l’aparador de la farmàcia i un d’ells va sostreure la caixa registradora.

En les imatges de la càmera de seguretat, a les que ha tingut accés Mataró Audiovisual, es pot veure com un individu, amb la cara tapada, una gorra i guants, accedeix a l’interior de la farmàcia per l’aparador, situat a una banda del local. I en menys de vint segons abandona el local amb la caixa registradora a la mà.

Fonts properes a Mataró Audiovisuals asseguren que el botí seria d’uns 400 euros i els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació a hores d’ara per resoldre el cas i detenir l’autor o autors dels fets.

Un robatori que s’ha produït durant la situació de confinament i malgrat la reducció dels delictes durant la crisi sanitària. Recordem que la davallada era del 50% durant la primera setmana.

 

Informa: M.Rodríguez