Revocada la reobertura del cas de l'Helena Jubany

L'Audiència Provincial de Barcelona ho ha decidit per unanimitat perquè considera que les noves diligències obertes són "inútils" per tornar a avaluar la càrrega incriminatòria dels indicis" que ja van ser valorats durant la instrucció del cas

L'Audiència Provincial de Barcelona revoca la reobertura del cas de l'Helena Jubany, segons avança El País i ha confirmat la família a través d'un missatge. Per unanimitat, el tribunal creu que les noves diligències obertes pel jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell són "inútils" per tornar a avaluar "la càrrega incriminatòria dels indicis que ja van ser avaluats en el seu moment", segons l'auto judicial al qual ha tingut accés el País.

La família d’Helena Jubany, a través d’un missatge, ha lamentat assabentar-se de la notícia pels mitjans abans que els jutjats els hi ho comuniquessin. 

El cas es va reobrir aquest passa agost, després de les reclamacions que havia fet la família. De fet, un mes abans, la família havia presentat als jutjats de Sabadell noves proves, indicis i testimonis que posaven en qüestió la versió i la coartada del principal sospitós del cas, Santi Laiglesia.
De fet, aquest mateix mes de gener, la magistrada del Jutjat de Primera Instància número 2 de Sabadell, que és qui instruïa el cas, va citar a declarar els tres testimonis que van permetre la reobertura del cas. Tots tres van tres van declarar en contra de les versions de la defensa dels acusats. 

 

Informa: S.Ruiz