Revifada de les vendes de butlletes de Loteria a última hora

Les vendes de la loteria de Nadal pugen a últim moment. Tot i que les butlletes ja estaven a la venda des del mes d’agost les administracions asseguren que no ha estat fins a aquests darrers mesos que la gent s’ha animat a comprar-ne. Aquest retard ha fet que les vendes siguin una mica inferiors a les de l’any passat. Un fet que també s’ha vist amb la disminució dels talonaris de loteria que ofereixen algunes entitats i la compra de La Grossa de Nadal.

Les llargues cues que ja es poden veure aquests dies a les administracions mataronines fa pensar que, qui més qui menys, vol provar sort fent-se amb algun dècim.  Segons Montse Luís, encarregada de loteries Zorrilla, el 13 és el número estrella tot i la seva fama, però també es demana molt el 5 i el 7.

Hi ha qui compra sempre i qui ho fa esporàdicament, n’hi ha que sempre busquen la mateixa combinació i d’altres que tenen fixació per algun número i també n’hi ha que opten per comprar totes les terminacions.

El sorteig de Nadal premiarà 26 milions de dècims i repartirà un total de 2.380 milions d’euros. Alguns ja saben què farien si els toqués el Gordo.

Tots aquests plans però hauran d’esperar, almenys, fins diumenge. El sorteig es realitzarà novament al Teatre Real de Madrid.

Informa: J.Peñaranda