Relleu generacional a la junta del Gremi d'Hostaleria i Turisme

Jordi Milà Noè i Marta Garcia Escandell, nous president i vicepresidenta, encapçalen una nova junta que 'vol aportar coses noves, amb jornades i concursos gastronòmics a nivell del Maresme'. Els nous dirigents ho expliquen a l'Entrevista de Mataró Ràdio

Jordi Milà Noè i Marta Garcia Escandell, president i vicepresidenta del Gremi d'Hostaleria, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio
Jordi Milà Noè i Marta Garcia Escandell, president i vicepresidenta del Gremi d'Hostaleria, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio

Relleu al capdavant del Gremi d'Hostaleria i Turisme, Enric Bartrès deixa la presidència després de 6 anys al capdavant. La nova junta, presentada en una única candidatura, està encapçalada per Jordi Milà Noè i Marta Garcia Escandell. Es tracte d'una junta majoritàriament jove, factor que, segons han explicat a l'Entrevista de Mataró Ràdio, es farà notar en algunes de les propostes que volen portar a terme.

MARTA GARCIA ESCANDELL, vicepresidenta Gremi Hostaleria
Som nous i es rebaixa una mica la mitjana d'edat i esperem que això signifiqui una mica de saba nova, en el sentit de més idees. Que se segueixi fent la tasca tècnica del Gremi que s'ha fet sempre, però que puguem aportar coses noves. 

JORDI MILÀ NOÈ, president Gremi Hostaleria
Com que hi ha un canvi generacional, nosaltres apostem molt per aquesta complementació a nivell de jornades gastronòmiques. amb concursos, per exemple sobre quina és la millor pizzeria del Maresme o quin és el millor gintònic del Maresme. Perquè hem de comptar que no només és Mataró, sinó també El Maresme. 

La nova junta es proposa créixer amb més agremiats i sobretot vol ser de molta utilitat als seus socis. 

JORDI MILÀ NOÈ
L'agremiat ha de comptar amb nosaltres. Volem que hi hagi un contacte, mínim un cop al mes, amb tots els agremiats. Via whatsapp, via telefònica, que ens preguntin. 

Un altre objectiu de la renovada junta és potenciar l'escola d'hostaleria del Gremi.

MARTA GARCIA ESCANDELL, vicepresidenta Gremi Hostaleria 
Hem establert els objectius del que volem aconseguir dins de l'escola o que volem aconseguir de l'escola. Una borsa de treball, una formació a l'empresari, d'actualització. I donar formació als empleats d'aquests empresaris que estan en actiu. 

Les dificultats per trobar personal, la gestió de les terrasses i les particularitats dels locals d'oci nocturn són altres reptes que entoma la nova junta.