Reiniciades les obres del dipòsit d'aigua de la Ronda Bellavista

Les obres del dipòsit d'aigua de la Ronda Bellavista ja s'han reiniciat, després que haguessin estat aturades del 29 de març al 13 d'abril a causa de l'enduriment de l'estat d'alarma. Els primers treballs que es va reiniciar van ser els de l'avinguda Josep Tarradelles, entre el carrer Sant Joan Bosco i la rotonda del Camí de Traià, el passat 14 d'abril. Aquests treballs, però, no tenen afectació a la circulació de vehicles i es preveu que estenguin finalitzats a mitjans de maig. L'endemà, el 15 d'abril, es van reprendre les obres de construcció del mateix dipòsit.

A més d'aquests treballs, que ja estaven en marxa en el moment en què es va decretar l'estat d'alarma, el passat 23 d'abril també es van iniciar les obres per connectar les canonades al dipòsit. Uns treballs que restringeix el trànsit a l'avinguda Puig i Cadafalch, entre el passatge d'Olot i la rotonda del Camí de Traià, i també el carril de pujada de la Ronda Bellavista, tallat des de la mateixa rotonda.

Segons l'alcalde, David Bote, la posada en marxa de nou d'aquests treballs es deu al fet que és "una instal·lació molt sensible i requereix unes condicions especials".

L'aturada durant dues setmanes dels treballs, sumat a les mesures de seguretat que s'estan prenent per a la realització dels treballs o els subministraments de material pot afectar el calendari de finalització de les obres, previst pel mes de juliol.

A més de les obres del dipòsit, AMSA també ha reiniciat els treballs de renovació de la xarxa d'aigua potable al carrer Joan Maragall i al carrer Pizarro.
D'altra banda, PUMSA també ha reiniciat les obres de millora de l'aparcament municipal de les Tereses. Uns treballs que van començar el mes de juliol per adaptar l'aparcament a la normativa actual i millorar el seu aspecte general.

Informa: S.Ruiz