×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Recta final de les obres de rehabilitació del Cementiri dels Caputxins

Cementiri dels Caputxins

La segona fase de les obres del Cementiri dels Caputxins està a punt de finalitzar. Els treballs han consistit principalment en l’arranjament i impermeabilització dels pòrtics es i oest i la cúpula de la Capella. A més, s’han reforçat les bigues mestres de les voltes de l’esplanada dels xiprers que presentaven fissures i s’ha pintat l’interior i l’exterior de la cúpula de la Capella, a més de les parets i les voltes. Unes obres que ha visitat aquest dilluns l’alcalde David Bote, el regidor d’Espais Públics, Miquel Àngel Vadell, i el gerent de Cementiris Metropolitans, Joan Hans, acompanyats, d’entre d’altres, de l’arquitecte Agapit Borràs, un dels responsables de les obres de rehabilitació del cementiri. D’altra banda, també s’ha fet la impermeabilització i acabats de les illes de nínxols 1RA i 2NA i al sector de la primera ampliació de llevant del cementiri s’ha fet el drenatge del paviment de terra i s’ha instal·lat una nova font. Joan Hans, gerent de Cementiris Metropolitans, destaca que aquests treballs s’han fet per millorar la qualitat del Cementiri dels Caputxins per als usuaris.

Aquestes obres se sumen a la reforma de l’escalinata i altres treballs que es van fer durant el 2017. En total, les obres de rehabilitació del Cementiri dels Caputxins  han tingut un cost de poc més de 600 mil euros. L’empresa Eurocatalana Obres i Serveis SL ha estat l’adjudicatària dels treballs.

 

Informa: S.Ruiz/ M.Viteri