Recta final de les obres al Camp de futbol de Cirera

Les obres de la nova graderia del Camp Municipal de Futbol de Cirera han entrat en la seva recta final. La segona fase dels treballs de millora del Camp Municipal de Futbol de Cirera va iniciar-se el mes de març, i han consistit en la construcció de la nova graderia prefabricada de formigó armat amb capacitat per 492 espectadors. També s'ha procedit a la substitució del mur actual per la carretera de Cirera amb la instal·lació d’un nou tancament d’enreixat metàl·lic de tres metres d’alçada que permetrà millorar l’accessibilitat i l’evacuació de la instal·lació.

Es tracta d’una nova fase de millora d’aquest equipament esportiu, on l’any passat ja es va fer la reforma dels vestidors. Es preveu que les obres estiguin enllestides al setembre, i que segueixen amb la millora de la instal·lació iniciada l'any 2018 amb una remodelació de la zona dels vestidors i que seguirà properament amb altres actuacions.

Està previst executar aquest any el trasllat del bar a un nou mòdul amb lavabos públics a l’entrada del camp, a prop de les grades. A l’espai que ara ocupa el bar es construiran una aula de formació, la sala d’infermeria, lavabos i vestidors per als àrbitres, sala tècnica i magatzem. D’aquesta manera les zones habilitades per als jugadors quedaran separades del recorregut del públic. Així com també la substitució de la gespa artificial en el marc del Pla de renovació de gespa dels camps de futbol municipals.

 

Informa: A.Durán