Recta final de la campanya de recollida de joguines de Creu Roja

Últims dies de la campanya de recollida de joguines de Creu Roja. Fins el proper dia 4, qui ho vulgui podrà participar de la campanya "Els seus drets en joc", dipositant una joguina en qualsevol punt de recollida dels diversos que Creu Roja té distribuïts per tota la ciutat. Cal que la joguina sigui nova, no sexista ni bèl·lica, per fomentar la igualtat i l’aprenentatge a través del joc. A Mataró se’n beneficiaran 266 famílies, el que implica un total de 580 infants.  Aquesta campanya s’ha tirat endavant des de la secció Creu Roja Joventut i a Mataró ha comptat amb la implicació de diverses entitats, centres educatius i empreses.

Tot i que la recollida de joguines s’allargarà fins el 4 de gener, ja s’han començat a distribuir moltes de les joguines recollides entre les famílies que se’n beneficiaran. La sensació és que, un any més, la campanya ha funcionat molt bé i que els ciutadans han tornat a demostrar la seva solidaritat per aquestes dates.

La recollida es va iniciar el passat 20 de novembre i s’ha estat portant a terme en més de 400 municipis catalans. En ella hi han participat més de 1.100 voluntaris i voluntàries.

 

Informa: A.Gual