Recollida solidària de joguines per les famílies més vulnerables

Els moviments Fridays For Future, Humanity Wings i la PACC n’han estat els impulsors sota el lema ‘Un somriure per Nadal està al teu abast’.

Falta ben poc per les Festes de Nadal i els moviments Friday For Future, Humanity Wings i la PACC han organitzat una recollida solidària de joguines de segona mà que es lliuraran a les famílies més vulnerables de la ciutat. L’objectiu és que aquest Nadal cap nen o nena es quedi sense regal. Per això animen a tothom qui ho vulgui a portar aquells jocs que ja no facin servir a l’Ateneu Popular Pep Sivilla els dimarts i els divendres de 18h a 20h. L’únic requisit és que no siguin joguines bèl·liques o sexistes i que estiguin en bon estat. Javier Páez, membre de Fridays For Future, explica que un altre dels valors que volen fomentar amb aquesta recollida és la reutilització de materials.

Aquest no és el primer any que es duu a terme la recollida i lliurament de joguines solidàries, però el format no serà l’habitual. Ens ho explica la Pilar Sánchez, membre de Humanity Wings.

El Cafè de mar, Cal Barber, l’Autoescola OK.mtr, CEE Les Aigües i les Escoles Pia Santa Anna i Camí del Mig són els altres punts de recollida. La campanya s’allargarà fins al dia 11 de desembre.

Informa: J.Peñaranda/ O.Debat