Ràdio La Veu recapta 300 euros pel càncer infantil

L’Auditori de l’Institut Miquel Biada va acollir divendres el primer festival benèfic de ràdio La Veu de Cerdanyola. Amb els diners de les entrades, els assistents col·laboraven amb "l'Associació Aniol, sempre amb un somriure". Aquesta entitat recolza la investigació contra el càncer infantil que duu a terme l'Hospital Sant Joan de Déu. Segons la directora de Ràdio La Veu, Eva Sànchez, actes com aquest ajuden a que la població prengui consciència d’aquesta malaltia.

Les actuacions de Ruben Bravo, Maricel, Karol Luque, Indi Blau, Lydia Ruiz i Joan Lorente van posar música a un acte que va acabar recollint 300€. Tot i que aparentment aquestes contribucions no semblen molt significatives, Toni Torres, vicepresidència de l’Associació benèfica, destaca que tenen una importància vital per continuar impulsant la investigació d'aquestes malalties considerades minoritàries.

El proper esdeveniment organitzat per "L'Associació Aniol, sempre amb un somriure" consistirà en un sopar solidari. Enguany serà la tercera edició i està previst pel dia 2 de novembre. Es farà a l'hotel URH Ciutat de Mataró.

Informa: L.Sanmiquel / C.Mora