Quatre noies de Jovent Republicà denuncien dos porters de COCOA per agressió

Quatre membres del Jovent Republicà han denunciat dos dels porters de la discoteca COCOA perquè, segons expliquen, durant la matinada de dissabte dos homes del control d’accés de la discoteca van “arrossegar-les cap a l’interior del local a base d’empentes i amb molta força després de llançar-les al terra”. Les quatre joves afirmen que els porters van retenir-les uns minuts i  van burlar-se d’elles mentre les insultaven i amenaçaven fins que els Mossos d’Esquadra van personar-se. Uns fets que es van produir després que les militants de les Joventuts d’Esquerra Republicana fessin activisme per la zona d’oci del polígon amb motiu del Dia internacional contra la violència vers els dones amb la intenció de reivindicar un oci nocturn lliure de sexisme. Laura Roger, membre del Jovent Republicà, considera que els porters van excedir-se en les seves funcions i les van retenir contra la seva voluntat.

Segons les denunciants, el polígon es ple d’actituds i accions masclistes que no es denuncien i expliquen que el seu gest no és només pel fet de dissabte, sinó per donar suport i exemple a altres víctimes que hagin pogut patir agressions similars. Sandra Aguilar també afirma que estan “tristes”, perquè dissabte, a la porta de la discoteca, només van defensar-les dues noies davant les actituds dels porters.

Segons les membres de Jovent Republicà, la denúncia vol evidenciar la impunitat que tenen els porters de les discoteques, emparats per un oci nocturn que diuen és masclista i patriarcal.

 

Informa: M.Rodríguez

Tags: