Quatre detinguts el cap de setmana, un hauria cremat 7 contenidors

Tres de les detencions es van produir durant operacions anti-Covid al Parc del Palau

Policia Local

El presumpte autor de la crema de 7 contenidors al barri de Rocafonda va ser un dels detinguts d'aquest cap de setmana a Mataró. Va ser arrestat diumenge al carrer d'Àvila. Uns contenidors de recollida de la brossa situats a l'avinguda d'Amèrica, al carrer de Las Siete Partidas i al carrer del Lapidario. L'arrestat va quedar en llibertat, però se l'acusa d'atemptat contra agents de l'autoritat, resistència, desobediència i danys.

En total han estat 4 els detinguts aquest cap de setmana per la Policia Local de Mataró. Tres d'aquestes detencions s'han fet al barri del Palau durant operacions per vetllar pel compliment de les mesures anti-Covid i s'afegeixen a les prop de 2.500 imposades des del juliol per no respectar les msures per lluitar contra la pandèmia del coronavirus. 

Així divendres es van detenir dues persones acusades de delictes de desobediència i resistència a l'autoritat, en el moment que segons l'Ajuntament, els agents procedien a identificar un grup de joves que estaven incomplint la normativa. L'endemà, dissabte 7 de novembre, i també al Parc del Palau, la policia va detenir un altre home acusat d'atemptat contra agents de l'autoritat, danys i lesions a un agent. Com havia succeït el dia anterior, la detenció també va tenir lloc quan es procedia a identificar un grup d'11 persones.

Informa: O.Debat