Punt i final a la 12ena edició dels Projectes Singulars

Un total de 54 alumnes  han combinat aquest curs les classes amb les estades formatives en empreses, en el marc dels Projectes Singulars, que vol ser una alternativa al curs de 4t d’ESO convencional. Un projecte en el que hi participen 7 centres de la ciutat (L'Institut Miquel Biada, l'Alexandre Satorras, el Puig i Cadafalch, el Damià Campeny, el Laia l'Arquera, el Thos i Codina i el GEM) i que vol oferir un espai educatiu adreçat a  aquells joves que no tenen clar si acabaran la ESO, per engrescar-los a fer-ho i a seguir després els seus estudis partint dels interessos professionals que els han pogut generar aquestes estades a empreses.

Durant les estades a les empreses, l’alumnat té l’oportunitat d’adquirir coneixements pràctics sobre les tasques de la professió que està explorant, així com hàbits i valors relacionats amb el món laboral. Tot plegat fa que els alumnes facin un pas endavant alhora de conèixer i explotar les seves capacitats.

Durant l’acte es va voler retre reconeixement a les diferents parts implicades: alumnat, famílies, personal docent i empreses. Els projectes desenvolupats a la ciutat són fruït d’un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Mataró.

Informa: A.Gual