Puja fins a 74 el nombre d'ingressats per Covid-19 a Mataró

Són 23 persones més que dimarts passat, quan hi havia 51 persones hospitalitzades al Consorci Sanitari del Maresme

Segueix augmentant el nombre de pacients ingressats per Covid-19 al Consorci Sanitari del Maresme. Amb l’actualització d’aquest dimarts hi ha 74 persones hospitalitzades per coronavirus en dependències del Consorci Sanitari del Maresme. D’aquesta manera, a hores d’ara hi ha 23 persones més que dimarts passat, quan la xifra total d’ingressats era de 51. Del total d’hospitalitzats, 61 es troben a l’Hospital de Mataró i 13 a l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena.

La xifra d’ingressats és a la unitat de crítics ha baixat lleugerament. Si dimarts passat hi havia 12 persones a la UCI, avui en són 10.

D’altra banda, aquesta última setmana hi ha hagut 4 defuncions al Consorci Sanitari del Maresme. Una xifra lleugerament inferior a la que es va produir la setmana passada.

Fora del Consorci, tots els indicadors de la Covid-19 també segueixen creixent a Mataró. La velocitat de reproducció ha crescut dues dècimes més entre ahir i avui i se situa ja en el 1,91. El risc de rebrot també augmenta fins als 668 punts, 70 més que ahir. En els últims 7 dies s’han detectat 302 casos positius de Covid-19 a la ciutat, el doble que la setmana anterior.

 

Informa: S.Ruiz