Puja a 8 el total de denúncies judicials per desobeir l’estat d’alarma a Mataró

La Policia Local de Mataró continua denunciant totes aquelles persones que incompleixen l’ordre de confinament decretada pel coronavirus. Aquest dijous, ha interposat 34 denúncies, 3 de les quals per desobediència a l’autoritat. Amb aquestes 3 sancions puja a 8 el total de denúncies judicials efectuades des que es va decretar l’estat d’alarma, el passat 14 de març.

La majoria de les denúncies d’aquest dijous, però, han estat a persones que es trobaven sense motiu autoritzat al carrer – en aquest cas, 21. La resta de denúncies interposades han estat 9 per circular amb un vehicle també sense autorització i 1 per ocupació d’un parc o plaça, uns espais públics que aquests dies estan tancats per evitar el contagi de la Covid-19. Pel que fa al nombre d’identificacions, els agents municipals han demanat la documentació a 213 persones i han aturat 703 vehicles.

Des de l’inici de l’estat d’alarma, la Policia Local ha efectuat un total de 956 denúncies administratives i 8 de judicials. Les identificacions de persones a Mataró es situen ja en més de 4.400 i les de vehicles en més 5.800.