Pugen els inscrits a la “Caminada per l’Alzheimer” d’enguany

El diumenge 29 de setembre se celebrarà la 12a Caminada per l'Alzheimer. Una caminada solidària ja consolidada a la ciutat amb la voluntat de recaptar fons per a l'associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i continuar conscienciant i sensibilitzant sobre aquesta malaltia neurodegenerativa. Com sempre hi hauran tres recorreguts de diferents durades, un de llarg de 15 km, un de curt de 12 km i un d'urbà de 4 km. Des del dia 2 de setembre que es van obrir les inscripcions, ara per ara ja són 1700 persones inscrites, més que l'any anterior a aquestes alçades, les que s'hi han sumat a aquesta causa benèfica.

La novetat d'aquest any és que pels recorreguts de 15 i 12 km, no es tornarà pel mateix camí. El circuit des de la Fundació Maresme canviarà i s'anirà pel carrer Galícia, Euskadi, Via Europa i finalitzant com els altres itineraris al Nou Parc Central. Tothom que s'hi vulgui apuntar encara ho pot fer fins al mateix dia de la caminada per internet o als diferents punts que ha habilitat l'associació organitzadora, Mataró camina per l'Alzheimer, com a La Rambla, al Mataró Parc o a la Plaça Illa Cristina, entre d'altres.

Alumnes de 3r i 4t de l'Institut Cinc Sénies i de l'Escola Sant Josep també s'uniran a aquesta caminada que està emmarcada dins el programa Mou-te amb Cor.

 

Informa: L.Fernández