Pugen a 11 els positius per coronavirus a l’Hospital de Mataró

coronavirus

La xifra d'ingressos per coronavirus s’eleva en 11 persones a l’Hospital de Mataró. Si ahir eren 7 els afectats, el nombre ha crescut en 4 nous positius per coronavirus, segons dades del Consorci Sanitari del Maresme. Pugen també a 4 els casos que es troben ingressats a la UCI, la Unitat de Cures Intensives, quan ahir eren 2.

Per altra banda, també es confirma que a l’Hospital hi ha més persones aïllades a l’espera de rebre el resultat de la prova.

El Consorci Sanitari del Maresme també ha explicat que, es treballa des de tots els departaments del centre, per fer front a l’augment de casos que arribaran aquests dies.  El Consorci Sanitari del Maresme reorganitza l'activitat assistencial dels seus centres amb la intenció de poder garantir l'atenció sanitària a la població que més la necessita, en el marc de l'actual epidèmia del coronavirus SARS-CoV2. Les noves mesures s'apliquen desde dilluns i a l'Hospital de Mataró inclouen la desprogramació de totes aquelles activitats no urgents, ja siguin intervencions quirúrgiques, visites de consultes externes i proves complementàries. En aquest sentit es mantindran en funcionament 4 dels 11 quiròfans existents, per tal de poder reubicar els equips professionals en altres àrees i així donar resposta a les necessitats d'atenció al pacient hospitalitzat i l'activitat d'urgències.        

Informa: O.Debat