Prop de 400 infants tindran una joguina gràcies a la recollida d’entitats locals

La recollida solidària de joguines de segona mà ha estat organitzada per la PACC, Fridays For Future i Humanity Wings

Prop de 400 infants tindran una joguina gràcies a la recollida d’entitats locals

Prop de 400 infants de famílies vulnerables de la ciutat rebran una joguina aquestes Festes de Nadal gràcies a la recollida solidària organitzada per la PACC, Fridays For Future i Humanity Wings. Calculen que s’han recollit més de 1.000 joguines de segona mà entre els prop de 10 punts de recollida que es van habilitar des de finals de novembre i fins l'11 de desembre. Una quantitat, que com afirmen des de l'organització, es troba molt per sobre de l'esperada i demostra l'esperit solitari dels mataronins i mataronines.

Aquest no és el primer any que es duu a terme la recollida i lliurament de joguines solidàries, però el format s’ha hagut d’adaptar a la situació de pandèmia provocada per la Covid-19. En aquet sentit el lliurament de les joguines s’està fent aquests dies des de l’Ateneu Pep Sivilla i amb cita prèvia per tal d’evitar que s’acumulin masses persones en la mateixa franja horària. Prèviament ja s’han preparat els paquets per a les famílies amb les joguines classificades en funció de l’edat de l’infant.

El lliurament de les joguines s’ha fet entre infants de les 1145 famílies vulnerables que formen part de la PACC, Plataforma d’Afectats per la Crisi i el Capitalisme.

Informa: A.Gual