Primers tràmits per a la construcció d'una rotonda a l'N-II a l'alçada del Cargol

La Generalitat ha començat els tràmits per a la construcció d'una rotonda a l'alçada del pas del Cargol. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat ja la licitació de la redacció d'aquest projecte que buscarà millorar la canalització del trànsit a l'encreuament entre l'N-II, el pas del Cargol i el Carrer Sant Felicià. Aquesta actuació s'emmarca en el conveni de cessió de la Generalitat a l'Ajuntament de Mataró del tram de l'N-II que passa per la capital del Maresme, signat el juny de l'any passat.

Amb aquest projecte es vol fer més còmodes i segures les maniobres en l'encreuament del pas del Cargol, per on circulen uns 23.000 vehicles cada dia. El projecte també analitzarà la reordenació de l’N-II amb el carrer de Sant Antoni perquè sigui compatible amb la nova rotonda. També s'estudiarà l'eliminació dels girs a l'esquerra que hi ha ara mateix a l'N-II mitjançant la rotonda.

La redacció del projecte es licita per un import de 38.000 euros. Un cop estigui redactat, el Departament lliurarà el projecte al consistori mataroní per a la seva tramitació.

A més d'aquesta rotonda, el conveni signat ara fa un any també contempla la construcció per part de la Generalitat d'una altra rotonda a l'N-II a l'alçada de la riera de Sant Simó.

 

Informa: S.Ruiz/ JM.Spà