Primera denúncia judicial per vulnerar reiteradament l’estat d’alarma a Mataró

La Policia Local va tramitar ahir la primera denúncia judicial a una persona que havia acumulat diverses denúncies administratives per vulnerar l’estat d’alarma. A més d’aquesta denúncia judicial, la Policia Local va efectuar ahir 64 denúncies administratives més. D’aquesta manera, des del 14 de març el cos de seguretat municipal ja ha tramitat 436 denúncies administratives. Desglossades per fets, ahir es van interposar 60 denúncies administratives per deambular per la via pública sense motiu autoritzat i 2 per circular amb vehicle sense motiu autoritzat. També es va interposar una denúncia per una reunió de persones en un parc tancat al públic i una altra per un comerç que va obrir incomplint la normativa decretada per l’estat d’alarma.

També ha crescut el nombre de identificacions. Concretament, la Policia Local va identificar ahir 174 persones i 254 vehicles. Amb aquestes identificacions, l’acumulat des del 14 març és de 2.249 persones i 2.255 vehicles identificats.

Per evitar que la gent es desplaci incomplint l’estat d’alarma, la Policia Local realitza des de divendres controls de vehicles i persones per tot la ciutat.

 

Informa: S.Ruiz