Primer matí de barreres aixecades a la C32

Un gran nombre de conductors travessaven les casetes aquest matí tocant el clàxon com a celebració per l'alliberament dels peatges

Els peatges de la C-32 nord són història. Més de mig segle després, la concessió de l’autopista va arribar ahir al seu final. Des d’aquesta mitjanit les barreres de Vilassar de Dalt, Arenys de Mar i Tordera estan aixecades. Des d’avui, els conductors que passin per aquesta autopista, s’estalviaran entre Montgat i Blanes un total de 4'90 euros.

Dels diversos carrils per sentit de la marxa que hi havia disponibles, només en queden dos oberts al pas. L’objectiu és canalitzar el trànsit un cop passades les casetes on fins al moment es feia el pagament.

Durant el primer matí d’autopista sense peatges, s’ha pogut sentir un gran nombre de conductors tocant el clàxon en travessar les casetes on s’efectuaven els cobraments.

La majoria dels cartells de senyalització d’arribada al peatge estan ratllats i s'han instal·lat noves senyalitzacions que indiquen que els conductors han de seguir circulant sense aturar-se quan passin per les casetes de cobrament.

Informa: C.Sánchez