Primer detingut a la zona de Can Marchal després l'onada de robatoris al centre

La Policia Local ha detingut una persona al carrer Guifré el Pelós després de l’onada de robatoris al centre de Mataró. Tal i com explicàvem la setmana passada, els carrers de l’entorn del Pati de Can Marchal, en la zona compresa entre el carrer Sant Benet i el carrer Argentona, han patit en l’últim mes una desena de robatoris en establiments i immobles.

Així, la policia va detenir divendres passat un individu com a presumpte autor del furt d’un mòbil a l’interior d’un vehicle al carrer de Guifré el Pelós. L’home va ser retingut per la víctima del robatori fins que va acudir al lloc la patrulla que estava realitzant una vigilància específica en aquesta zona. La regidora de Seguretat Pública, Anna Villarreal, assegura que, la Policia Local, ha posat en marxa un dispositiu a la zona format per patrulles uniformades i també per agents de paisà.

Més enllà dels entorns del Pati de Can Marchal, aquesta actuació s’emmarca en un dispositiu específic de vigilància establert per Policia Local i Mossos d’Esquadra per donar resposta a l’increment de robatoris, més d’un 20 per cent en el cas de robatoris amb violència, que ha patit la ciutat en els últims mesos.

Informa: O.Debat