Presentat el llibre dels deu anys de ‘Dones Reporteres’

El volum s’havia de presentar just quan va esclatar la pandèmia del coronavirus

Presentat el llibre dels deu anys de ‘Dones Reporteres’

Fa 12 anys que des de l’Associació Dones Reporteres donen veu a les dones a través del programa “Amb veu de dona” de Mataró Ràdio. El 2018 van començar la celebració dels seus primers 10 anys de vida, però, pandèmia pel mig inclosa, no ha estat fins ara, quan s’ha pogut presentar el llibre d’aquesta dècada. El volum, que rep per títol “Dones reporteres de Mataró. 10 anys de ràdio donant veu a les dones”, ha estat el protagonista aquest dimecres al Pati de la Residència de Sant Josep. L’acte, presentat per l’escriptora Maria Escalas, ha volgut fer, també, una mirada cap als inicis per recordar com van començar.

A través de Dones Reporteres han aconseguit aglutinar moltes persones ja no només en el mateix grup, que tot i evolucionar s’ha mantingut cohesionat des de l’inici, sinó també amb els oients del programa radiofònic. Un programa en què, al llarg d’aquests 10 anys, s’han tractat molts temes diferents i en el qual s’ha volgut fer especial anàlisi en com es reflecteix la perspectiva de gènere en diferents àmbits de la vida quotidiana. Un dels últims exemples ha estat veure el paper de la dona dins dels museus.

El programa ‘Amb Veu de Dona’ s’emet quinzenalment els divendres de 12h a 13h a través de Mataró Ràdio i es pot recuperar en qualsevol moment al servei a la carta de Mataró Audiovisual.

Informa: M.Gómez / J.Peñaranda / J.Monfort