×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Presentada l’”Autobiografia de Mataró”

L’Autobiografia de Mataró és un llibre que vol explicar la història de la ciutat des dels seus orígens i fins a l’actualitat mitjançant una selecció de centenars de documents de l’Arxiu Comarcal, alguns d’aquests textos encara inèdits. Cartes, fotografies o fins i tot peces de museu entre molts d’altres.

L’edició del llibre, que s’ha presentat aquest dimarts al Casal de la Nova Aliança, ha estat coordinada pel director de l’Arxiu Alexis Serrano i la tècnica de la Generalitat Alexandra Capdevila. S’ha requerit la participació de 32 historiadors i historiadores de la ciutat, així com el suport del Museu Arxiu de Santa Maria, l'Arxiu Parroquial de Sant Josep i la Fundació Iluro.

En conjunt segons Capdevila, s’analitzen més d’un centenar d’accions però el llibre també compta amb anècdotes històriques de la capital del Maresme.

L’organització de l’acte i la publicació del llibre han anat a càrrec de l’ Arxiu Comarcal del Maresme, Ajuntament de Mataró, Consell Comarcal del Maresme i Editorial Efadós.

Informa: L.Sanmiquel / O.Debat / J.Monfort