Presó per un lladre que va entrar a robar amb un ganivet a 5 comerços de la ciutat

El passat 22 de setembre, un home de 45 anys de nacionalitat espanyola i veí de Mataró va ser arrestat pels Mossos d’Esquadra. A l’individu se li atribuïen presumptament 5 robatoris amb violència i intimidació a comerços mataronins. Un cop detingut, els agents es van adonar que també tenia dos requeriments judicials pendents. Dos dies després, el  24, va passar a disposició judicial i es va decretar el seu ingrés a presó.

Els atracaments s’han produït al llarg del mes de setembre. El primer data del dia 1, quan aquest home va actuar en un comerç d’alimentació. Els robatoris els cometia seguint un patró: s’apropava als taulells dels establiments, intimidava als treballadors amb un ganivet de grans dimensions i els hi demanava que li donessin els diners de la caixa enregistradora.

El segon robatori es va produir el dia 12 en una drogueria de la ciutat. 6 dies més tard, va entrar a un altra botiga d’alimentació i a dues farmàcies. Les declaracions de les víctimes d’aquests atracaments van coincidir en la mateixa descripció de l’autor i en el seu modus operandi. Dues dades que van resultar clau per al desenllaç de la investigació.

Informa: L.Sanmiquel