A presó un jove mataroní que robava de forma reiterada a la ciutat

Ingressat a presó un jove de 24 anys i veí de Mataró per cometre diferents robatoris, principalment al barri de Rocafonda. Els Mossos d’Esquadra l’han detingut a Mataró 17 vegades en el que portem d’any, com a presumpte autor de robatoris amb força i violència a la ciutat. Segons expliquen els agents policials en un comunicat fet arribar als mitjans, el lladre havia intensificat la seva activitat últimament i només en l’últim mes, se l’ha detingut 7 vegades acusat de 23 robatoris.

Alguns dels furts haurien estat dins de vehicles, com per exemple el del 28 de juliol, quan va ser enxampat ‘in fraganti’ mentre robava a l’interior d’un cotxe, tal i com ha fet en 17 ocasions més darrerament. El dia 20 d’agost va robar amb força en una cafeteria i se’l va relacionar també amb un altre furt, aquest darrer el 16 del mateix mes, en un altre local de la ciutat. El 9 i l’11 d’agost també se’l detenia, en la primera ocasió per dos robatoris amb violència, un d’ells en grau de temptativa. El dia 21 finalment se’l va detenir perquè els investigadors, segons els agents policials, el van relacionar amb un altre robatori amb força en un bar, aquest, amb data 17 d’agost.

Segons els Mossos el novembre de l’any passat també va ser detingut, en aquest cas però, per una agressió sexual.

L’home va passar a disposició judicial el 22 d’agost i es va decretar el seu ingrés a presó a raó de les quatre últimes detencions.

Informa: M.Gómez