A presó dos joves per dos robatoris violents en un tren direcció Mataró

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte dos joves majors d’edat per dos robatoris a l’interior d’un tren que feia el trajecte Barcelona-Mataró.Els fets van succeir el mateix dissabte, 10 d’abril, a les 21:55h, quan es va produir un robatori amb violència a l’interior d’un tren. Segons expliquen els Mossos, quan el comboi  es trobava aturat a l’estació de Premià de Mar, un jove se va apropar a una persona i li va robar el mòbil que duia a la mà. El lladre va aconseguir sortir del tren amb un altre jove, just quan les portes es tancaven. 

El dispositiu muntat pels Mossos va permetre localitzar dos nois quan sortien d’un dels passos subterranis propers a l’estació i que coincidien amb la descripció dels sospitosos.

En veure’s sorpresos pels agents els dos sospitosos van llençar sota una reixa un telèfon mòbil i una cartera. A més, a un dels joves se li va intervenir una navalla. Els agents van comprovar que el telèfon mòbil era el que acabaven de sostreure i la cartera també l’havien sostret en un altre robatori violent comès pocs minuts abans a l’interior d’un altre tren.

Els dos detinguts tenien 18 i 19 anys, eren de de nacionalitat marroquina i tenien diversos antecedents per fets similars. Van passar a disposició judicial al Jutjat de guàrdia de Mataró qui va decretar l’ingrés a presó pels dos.