Premis Fem Mataró 2022, els primers guardons per promoure la col•laboració entre entitats

L'Ajuntament posa en marxa els Premis Fem Mataró 2022. Uns guardons adreçats a les entitats de la ciutat sense ànim de lucre i que estiguin registrades al Registre Municipal d'Entitats de l'Ajuntament. Amb l'objectiu de potenciar projectes creatius inèdits i promoure un model de governança col·laboratiu, els premis estan emmarcats dins el Pla Estratègic Mataró 2022 que busca lluitar contra 3 reptes: l'atur, la igualtat d'oportunitats i el reconeixement i promoció de la ciutat. Justament aquests tres reptes han definit les 3 categories dels premis que estan dotats amb 30.000 euros.

Tothom que hi vulgui participar podrà presentar la seva candidatura del 18 de setembre fins al 31 d'octubre. A més, el 17 de setembre al CC Pla d'en Boet, es durà a terme un acte on s'explicaran les bases, es resoldran dubtes i les entitats podran començar a fer la primera presa de contacte amb d'altres. 

El lliurament d'aquests premis tindrà lloc el 28 de novembre al Casal l'Aliança. El jurat format per un representant polític i un tècnic de l'Ajuntament, un tècnic de l'Agència de Suport i Servei a les Entitats, un representant del Tecnocampus, un expert en innovació social i un en governança. Aquest jurat premiarà el grau d'innovació, l'originalitat o la col·laboració real entre entitats, entre altres aspectes.

 

Informa: L.Fernández