Possible positiu per Covid-19 en el campus de futbol de la UR Laru

UR Laru

El campus de futbol Tuttifutbol que es porta a terme a la Fundació Esportiva Laru ha engegat mesures davant d’un possible positiu per Covid-19. 

Aquest campus treballa en grups de convivència de 10 membres. El Director Esportiu de la UR Laru, Julio Perálvarez, explica que un dels nens va donar positiu per Covid-19 en una prova que li van fer en un centre privat després de mostrar símptomes. A partir d’aquí es va informar la resta de famílies i amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i el Departament de Salut, es van fer la prova PCR en aquest grup de convivència afectat. Per ara, 4 integrants i un monitor d’aquest grup del campus de futbol han donat negatiu en la prova practicada en diversos CAP’s de la ciutat. S’està a l’espera de les 5 proves restants.

“Teníem molt clar el que s’havia de fer, i Salut ens ha felicitat per la diligència en l’activació del protocol”, comenta el director esportiu de l’entitat. Tot i això, aquest positiu s’ha de confirmar amb una nova prova portada a terme pel Departament de Salut. En aquest sentit, Perálvarez remarca: “ens hem avançat a tot el que pugui dir el resultat, que ha de ser ratificat amb una prova per la Generalitat”.

Els infants del campus Tuttifutbol que no estaven en el grup de convivència de 10 nens on s'ha detectat el positiu han pogut tornar aquest dimarts a l'activitat amb normalitat. 

Informa: O.Debat