Policia Local i Mossos detenen 4 persones en un operatiu conjunt

El patrullatge mixt també ha identificat aquest divendres 45 persones i ha interposat 11 denúncies per tinença de drogues i 2 per tinença d’objectes perillosos entre l’estació de tren i dos bars de Mataró.

Fotografia: operatiu conjunt entre Policia Local i Mossos d'Esquadra a l'estació de tren de Mataró (Policia Local de Mataró)

Un nou patrullatge conjunt entre la Policia Local de Mataró i els Mossos d’Esquadra se salda amb 4 detencions. L’operatiu s’ha dut a terme aquest divendres passat i s’ha centrat en alguns dels punts més conflictius o problemàtics de la ciutat. Així doncs, agents d’aquestes patrulles mixtes es van dirigir a l’estació de tren i també van inspeccionar un parell de bars de la ciutat.

L’actuació es va saldar amb 45 identificacions i 4 detencions. Una de les persones arrestades tenia una ordre judicial pendent, una altra es va detenir per resistència a l’autoritat i les dues restants, per danys no especificats per les fonts consultades. A més, també es van interposar 11 denúncies per tinença de drogues i 2 per tinença, en aquest cas, d’objectes perillosos.