Pares i mares del Joan Coromines demanen més seguretat a la sortida de l'escola

Entrada de l'Escola Joan Coromines

Pares i mares de l’Escola Joan Coromines denuncien que l’Ajuntament no els respon les seves peticions. Reivindiquen que volen presència policial tant en les entrades com en les sortides dels nens i nenes del centre, com passa en d’altres escoles de la ciutat. Diuen que hi ha un volum molt gran d’alumnes però també de circulació de vehicles pel Carrer Sant Pere i que, tot i que les voreres són prou amples, no són suficients les mesures de seguretat. De fet, asseguren que fa pocs dies un alumne va estar a punt de ser atropellat davant de l’escola i ataquen directament a l’Ajuntament de la responsabilitat de gestionar aquests vials. Així, creuen que el Pla de Mobilitat ha de contemplar aquesta zona amb especial interès i que tot i que se’ls ha promès presència policial els dimarts i els dijous de cada setmana, aquests efectius no són regulars. Segons els pares i mares del centre aquest fet s’atribueix a que l’Ajuntament els diu que tenen poques patrulles i que les reparteixen segons les seves prioritats.

Aquest dimecres al matí pares, mares i alumnes han decidit tallar el trànsit durant uns minuts com a símbol de protesta. Diuen que si no se’ls dona resposta continuaran aquests talls de trànsit cada dimecres per explicar a tothom quina és la seva problemàtica.

Els pares i mares de l’Escola Joan Coromines han demanat també a l’Ajuntament que se’ls faciliti l’estudi de prioritats que fan servir per repartir els efectius policials. De moment però, no han tingut resposta.

 

Informa: M.Gómez