Operatiu policial conjunt per identificar persones que ocupen immobles a Mataró

Actuació policial conjunta de Mossos d’Esquadra, Policia Municipal i Policia Nacional per tal d’identificar a diferents persones que ocupen locals i habitatges de forma il·legal a Mataró. A les 12 del migdia, l’operatiu ha actuat a l’edifici ocupat del carrer Sant Simó, on com a mínim, segons fonts oculars, els cossos policials s'haurien emportat a tres persones de dins de l’immoble. L’edifici situat al número 9-11 es troba ocupat des de fa mesos i ha estat font de conflictes amb els veïns de la zona, que relacionen els seus ocupants amb accions incíviques i robatoris.

Tot seguit, els cossos policials també han actuat  al carrer de Cuba, a la cantonada amb el carrer Castaños, en un altre edifici ocupat que havia generat nombroses queixes veïnals durant les últimes setmanes. Tot i que els cossos de seguretat no ho han confirmat, tot fa pensar que l'operatiu podria seguir en d'altres punts de la ciutat on es té constancia d'ocupacions conflictives. 

Fins que l’operació no es tanqui no es podrà saber si s’han efectuat detencions ni quantes. Aquesta operació podria estar relacionada amb el creixent nombre d'ocupacions conflictives que hi ha a la ciutat, que recentment han estat denunciades tant per la ciutadania com pel mateix Ajuntament. Aquest, de fet, ha demanat de forma reiterada suport, tant a la Generalitat com al Govern espanyol, per combatre aquestes ocupacions i la inseguretat que se'n deriva. 

-Seguirà ampliació-