Operatiu específic de la Policia Local amb motiu de la fi de l'estat d'alarma

Es preveu reforçar el nombre d'efectius en tots els torns i es demana a la població el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 que segueixin vigents a partir del 9 de maig

Operatiu específic de la Policia Local amb motiu de la fi de l'estat d'alarma

La Policia Local de Mataró prepara un operatiu específic que es posarà en marxa un cop decaigui l'estat d'alarma, el proper diumenge 9 de maig. I és que a partir d'aquesta data es preveu una major activitat social i econòmica, així com més mobilitat pel que fa el trànsit. Davant d'aquesta situació el cos policial mataroní ha dissenyat un dispositiu específic per a les properes setmanes.

Els objectius que persegueix aquest dispositiu són: incrementar la capacitat de resposta a les demandes ciutadanes, augmentar l'actuació preventiva en espais i horaris en els quals es preveu un ús més intensiu de l'espai públic, incrementar la vigilància i control del trànsit, mantenir el control sobre les mesures de prevenció de la COVID-19 que seguiran afectant les activitats econòmiques, socials i d'oci i Prevenir les situacions d'oci descontrolat, i en particular la pràctica del "botellón".Per donar compliment a aquests objectius, es preveu reforçar el nombre d'efectius de la Policia Local en tots els torns.

Finalment l'Ajuntament de Mataró recorda que encara s'està en situació de pandèmia i que per això és imprescindible que se segueixin normatives com l'ús obligatori de la mascareta, la distancia social o les limitacions d'aforament i horaris de les activitats, entre d'altres. L'Ajuntament també recalca que els incompliments de les mesures seguiran sent sancionats.