Obertes les inscripcions dels Premis FEM Mataró 2022

Oberta la convocatòria d’inscripcions dels Premis FEM Mataró 2022 per a les entitats domiciliades a Mataró i inscrites al Registre Municipal d’Entitats. Amb la voluntat d’establir sinergies entre les entitats, neixen aquests premis per tal d’aportar solucions als tres reptes establerts al Pla Estratègic de la ciutat: La lluita contra l’atur, la igualtat d’oportunitats i cohesió territorial i la promoció de la ciutat. Mataró compta amb més de 700 entitats de diferents àmbits. La regidora de Participació, Marisa Merchán, assegura que la voluntat d’aquest projecte és que les entitats es coneguin entre elles.

Es repartiran premis en tres categories diferents. Un primer premi a la millor iniciativa innovadora de promoció de ciutat. Un altre a la millor iniciativa de promoció de la sostenibilitat. I un darrer premi a la millor iniciativa de promoció de la igualtat d’oportunitats per a la cohesió social i territorial, en el que hi participaran els barris de Cerdanyola, Rocafonda, Palau  i Escorxador. Els tres premis amb una dotació econòmica de 10.000 euros. 

Encara es mantenen obertes les inscripcions de forma presencial a les Oficines d’Atenció Ciutadana fins al 31 d’octubre. I no serà fins al 28 de novembre que es farà el lliurament de premis durant el transcurs de la Festa de Voluntariat al Casal l’Aliança.

Informa: A.Pérez-Vico